Carregant...
 

Comissió de Sostenibilitat

Espai permanent i transversal a totes les comissions
Tallers vinculats a sostenibilitat i ecologia, diagnòstic i sensibilització sobre el nostre impacte a l’entorn.

Contingut d'aquesta pàgina:

Reunions

Es va fer una reunió inicial de 4 persones (Júlia Barba, Jordi Rosich, Carla Cárdenas i Xavier de Pedro) el 15 de setembre de 2021, i es va acordar entre altres coses, crear la comissió, i reunir-nos un cop al més (o presencialment o virtual) el primer dilluns de mes, a les 18h.

Online

ID de la reunió: 70052

L'última vegada que ho vam mirar, la sala que has demanat no s'havia preparat encara.

Escrit presentació a altres comissions

Es podria escriure aquí, si es vol:


Hola Comissions!

Som la nova Comissió de Sostenibilitat de Can Carol, una comissió transversal que neix amb la voluntat d'ajudar a fer que l'equipament i les activitats que s'hi fan incorporin la sostenibilitat en el seu disseny i funcionament.

Ens hem plantejat poder ajudar a avançar en algunes àrees que ens ha semblat veure que tenim marge de millora al barri en general, i a Can Carol en concret:

  • disseny circular, en què s'elimina el concepte de residu com a tal sinó que es contemplen com a materials desaprofitats, i contaminants a evitar des de l'inici del disseny de l'activitat a Can Carol.
  • promocionar la reutilització de productes i materials, a través de promocionar mercats d'intercanvi periòdics,
  • ajudar a prendre consciència sobre l'obsolescència planificada i percebuda dels productes,
  • promocionar productes i serveis basats en disseny circular: el programari i maquinari lliures juntament amb els productes que tenen una durada més llarga, major facilitat de desensamblat, reutilització i reciclatge. Sistemes amb disseny que els ajuda a fer-los més sostenibles que els seus predecessors.
  • revisar el funcionament de l'edifici de Can Carol i suggerir propostes per tal d'augmentar l'eficiència energètica d'aquest, dins el possible.


T'animes a sembrar llavors de sostenibilitat (econòmica, ecològica i social) al teu entorn a través també de Can Carol? :-)

Ens reunim els primers dilluns de mes, a les 19h. O presencialment a Can Carol o virtualment en llocs com el sistema de videoconferència de programari lliure que trobareu en aquesta pàgina:
https://comunitat.cancarolvallcarca.cat/Comissio-de-Sostenibilitat

I us podeu posar en contacte amb nosaltres també escrivint-nos a:
sostenibilitat.cancarol@gmail.com

Relacionat

Veure:

Pàgines filles

Contacte

El correu-e de la comissió és:
sostenibilitat.cancarol@gmail.com


Noms àlias d'aquesta pàgina:
CanCarolSostenibilitat | Can Carol Sostenibilitat | Can Carol - Comissió Sostenibilitat | Sostenibilitat Can Carol | CCS | Sostenibilitat